
Bartłomiej Rak
założyciel
Rebread
Seryjny przedsiębiorca, współtwórca Socjomanii - firmy konsultingowo-szkoleniowej z zakresu digital marketingu i service design. Z pandemią i wojną ściera się w biznesie gastronomiczno-piekarniczym Handelek. Co-founder startupu Rebread, którego celem jest ratowanie niesprzedanego pieczywa przed staniem się odpadem. Klimatyczny imigrant z południa na północ. Pilnie śledzący bieżące trendy i wydarzenia geopolityczne.
Bierze udział w sesjach:
-
Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Akwaponika i farmy miejskie – czyli ultralokalna żywność także z miast
- Aplikacje, dane, chmura łączą klienta i sklep
- Sklepy autonomiczne, vending, nanoplacówki
- Kasy samoobsługowe, wirtualne przymierzalnie i asystenci
- Przegląd foodowej i retailowej sceny start-upowej
Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, PortalSpozywczy.pl, horecatrends.pl
- Piotr Grabowski - współzałożyciel, FoodTech.ac.
- Krzysztof Klincewicz - kierownik projektu, Consumer Engagement Labs, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Warszawski
- Mateusz Kowalczyk - Co-Founder, CEO, aplikacja Foodsi
- Milda Kraużlis - kierownik programu RIS, EIT Food
- Rafał Kunicki - CEO, PROTEINrise Sp. z o.o.
- Ola Lazar - współzałożyciel, FoodForward
- Piotr Lubiewa-Wieleżyński - Sales Development Director, Carrefour Polska
- Andrej Modic - founder, CEO, LokalnyRolnik.pl
- Bartłomiej Rak - założyciel, Rebread