Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

B C D G H J K L M N O P R S Ś T W Z Ż
Grzegorz Kłos

Grzegorz Kłos

prezes zarządu

Ed Red SA

20 letnie doświadczenie w gastronomii zamienił na przygodę w branży spożywczej. Twórca takich marek jak ED RED i FABRYKA PIZZY. Miłośnik innowacji, wychodzenia poza utarte schematy oraz łączenia wysokiej jakości z niezobowiązującym wizerunkiem.

Bierze udział w sesjach:

  • Transformacja branży mięsnej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Transformacja branży mięsnej

    • Producenci po pandemii a przed Zielonym Ładem – pora na przejęcia?
    • Branża wobec wzrostu kosztów i inflacji
    • Pracownicy z Ukrainy odpowiedzią na braki kadrowe sektora?
    • Technologie dla branży mięsnej

    Transformacja branży mięsnej

POWRÓT