
Grzegorz Kłos
prezes zarządu
Ed Red SA
20 letnie doświadczenie w gastronomii zamienił na przygodę w branży spożywczej. Twórca takich marek jak ED RED i FABRYKA PIZZY. Miłośnik innowacji, wychodzenia poza utarte schematy oraz łączenia wysokiej jakości z niezobowiązującym wizerunkiem.
Bierze udział w sesjach:
-
Transformacja branży mięsnej
- Producenci po pandemii a przed Zielonym Ładem – pora na przejęcia?
- Branża wobec wzrostu kosztów i inflacji
- Pracownicy z Ukrainy odpowiedzią na braki kadrowe sektora?
- Technologie dla branży mięsnej
Transformacja branży mięsnej
- Jolanta Ciechomska - kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Piotr Her - prezes zarządu, SuperDrob SA
- Grzegorz Kłos - prezes zarządu, Ed Red SA
- Karol Krowiak - Business Development Team Manager FMCG, Mitsubishi Electric
- Kinga Marczak - dyrektor sprzedaży, Personnel Service S.A.
- Marietta Stefaniak - członek zarządu ds. strategii i rozwoju, Zakłady Mięsne Silesia SA
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktora naczelnego portalspozywczy.pl