
Jolanta Ciechomska
kierownik ds. systemu QAFP
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Z wykształcenia technolog żywności, dietetyk i manager.
Od wielu lat związana z sektorem branży mięsnej a szczególnie z wdrażaniem i budowaniem marki Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP.
Ekspert w Instytucie Gospodarki Rolnej oraz członek zespołu: „Wysokiej jakości żywności” powołanego przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w ramach Porozumienia Rolniczego.
Bierze udział w sesjach:
-
Transformacja branży mięsnej
- Producenci po pandemii a przed Zielonym Ładem – pora na przejęcia?
- Branża wobec wzrostu kosztów i inflacji
- Pracownicy z Ukrainy odpowiedzią na braki kadrowe sektora?
- Technologie dla branży mięsnej
Transformacja branży mięsnej
- Jolanta Ciechomska - kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Piotr Her - prezes zarządu, SuperDrob SA
- Grzegorz Kłos - prezes zarządu, Ed Red SA
- Karol Krowiak - Business Development Team Manager FMCG, Mitsubishi Electric
- Kinga Marczak - dyrektor sprzedaży, Personnel Service S.A.
- Marietta Stefaniak - członek zarządu ds. strategii i rozwoju, Zakłady Mięsne Silesia SA
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktora naczelnego portalspozywczy.pl