Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

B C D G H J K L M N O P R S Ś T W Z Ż
Jolanta Ciechomska

Jolanta Ciechomska

kierownik ds. systemu QAFP

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Z wykształcenia technolog żywności, dietetyk i manager. 

Od wielu lat związana z sektorem branży mięsnej a szczególnie z wdrażaniem i budowaniem marki Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. 

Ekspert w Instytucie Gospodarki Rolnej oraz członek zespołu: „Wysokiej jakości żywności” powołanego przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w ramach Porozumienia Rolniczego. 

Bierze udział w sesjach:

  • Transformacja branży mięsnej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Transformacja branży mięsnej

    • Producenci po pandemii a przed Zielonym Ładem – pora na przejęcia?
    • Branża wobec wzrostu kosztów i inflacji
    • Pracownicy z Ukrainy odpowiedzią na braki kadrowe sektora?
    • Technologie dla branży mięsnej

    Transformacja branży mięsnej

POWRÓT