Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

B C D G H J K L M N O P R S Ś T W Z Ż
Krzysztof Klincewicz

Krzysztof Klincewicz

kierownik projektu, Consumer Engagement Labs, Wydział Zarządzania

Uniwersytet Warszawski

Profesor Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Kierownik projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs, w ramach którego konsumenci wspólnie z firmami spożywczymi projektują nowe produkty spożywcze. Posiada doświadczenia zawodowe w branży zaawansowanych technologii w Polsce, Finlandii i Wielkiej Brytanii, pracował też w japońskim Tokyo Institute of Technology. Był koordynatorem ekspertów Akceleratora Zielonych Technologii GreenEvo, członkiem Komitetu Wykonawczego ds. Technologii ONZ i Komitetu ds. Strat i Zniszczeń Wywołanych przez Zmiany Klimatu UNFCCC, konsultantem Obserwatorium Badań i Innowacji Komisji Europejskiej oraz Światowej Organizacji Własności Intelektualnej, jak również zarządzał regionalnym oddziałem inkubatora technologii rolno-spożywczych EIT Food Seedbed. Autor licznych publikacji naukowych, specjalizujący się w zagadnieniach zarządzania innowacjami i technologiami.

Bierze udział w sesjach:

  • Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku

    • Akwaponika i farmy miejskie – czyli ultralokalna żywność także z miast
    • Aplikacje, dane, chmura łączą klienta i sklep
    • Sklepy autonomiczne, vending, nanoplacówki
    • Kasy samoobsługowe, wirtualne przymierzalnie i asystenci
    • Przegląd foodowej i retailowej sceny start-upowej

    Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku

POWRÓT