Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

B C D G H J K L M N O P R S Ś T W Z Ż
Krzysztof Żyrek

Krzysztof Żyrek

dyrektor Browaru w Warce i Leżajsku

Grupa Żywiec SA

Absolwent Akademii Górniczo Hutniczej w Krakowie, specjalność Robotyka.

Od ponad 20 lat związany z branżą FMCG. Od 2020 roku Dyrektor Browaru w Warce i Leżajsku. Odpowiedzialny za tworzenie strategii rozwoju browarów oraz współtworzenie strategii Supply Chain. Od wielu lat wykorzystuje swoje doświadczenie prowadząc projekty poprawy efektywności biznesowej Grupy Żywiec. Uczestnik wielu projektów na poziomie OpCo i globalnym. Zarządza i rozwija zespoły w ramach procesu „change management” oraz w kierunku autonomiczności zespołów „empowerment”. Pod jego kierownictwem Browary w Warce i Leżajsku otrzymały nagrody TPM Silver oraz TPM Bronze. Prekursor wdrażania narzędzi cyfrowych w browarach, skupia się na budowaniu kompetencji zespołów tworząc „Digital Lighthouse brewery”.

Prywatnie miłośnik motoryzacji oraz pasjonat biegów.

Bierze udział w sesjach:

  • Fabryka 4.0 – zautomatyzowana, zrobotyzowana, cyfrowa, ekologiczna

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Fabryka 4.0 – zautomatyzowana, zrobotyzowana, cyfrowa, ekologiczna

    • Technologie teraźniejszości i przyszłości o największym potencjalne
    • Roboty częścią przemysłowego Internetu Rzeczy (IIoT)
    • Coboty na fali – rosnące znaczenie współpracy człowieka z robotem
    • Utrzymanie ciągłości produkcji w czasach deficytu pracowników

    Fabryka 4.0 – zautomatyzowana, zrobotyzowana, cyfrowa, ekologiczna

POWRÓT