
Milda Kraużlis
kierownik programu RIS
EIT Food
RIS Programme Manager at EIT Food with over 20 years of experience working in the agri-food sector. Experienced facilitator of communication between farmers organisation and public administration, worked as commodity market analyst, building trade strategies for primary sector. Since 2018 she has been working at EIT Food within Regional Innovation Scheme, offering tailor-made services and projects to address identified innovation gaps, coordinating collaboration with stakeholders and implementation of activities in Baltics and Central Eastern Europe.
Bierze udział w sesjach:
-
Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Akwaponika i farmy miejskie – czyli ultralokalna żywność także z miast
- Aplikacje, dane, chmura łączą klienta i sklep
- Sklepy autonomiczne, vending, nanoplacówki
- Kasy samoobsługowe, wirtualne przymierzalnie i asystenci
- Przegląd foodowej i retailowej sceny start-upowej
Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, PortalSpozywczy.pl, horecatrends.pl
- Piotr Grabowski - współzałożyciel, FoodTech.ac.
- Krzysztof Klincewicz - kierownik projektu, Consumer Engagement Labs, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Warszawski
- Mateusz Kowalczyk - Co-Founder, CEO, aplikacja Foodsi
- Milda Kraużlis - kierownik programu RIS, EIT Food
- Rafał Kunicki - CEO, PROTEINrise Sp. z o.o.
- Ola Lazar - współzałożyciel, FoodForward
- Piotr Lubiewa-Wieleżyński - Sales Development Director, Carrefour Polska
- Andrej Modic - prezes zarządu, Farmer Direct Sp. z o.o. (LokalnyRolnik.pl)
- Bartłomiej Rak - założyciel, Rebread