
Paweł Nowak
prezes, Goodvalley, producent marki, Dolina Dobra
W branży mięsnej pracuje od blisko 25 lat, w tym 16 rok w zespole Goodvalley. Zdobywał doświadczenia na różnych stanowiskach: zarówno jako specjalista w technologii mięsa, jak i osoba zarządzająca zespołami ludzkimi.
Doświadczenie i wiedzę praktyczną dopełnia wykształcenie- Jest absolwentem wydziału Technologii Żywności na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, ukończył także studia MBA Executive na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu oraz Georgia State University w Atlancie.
Jako Prezes Goodvalley jest odpowiedzialny za działalność operacyjną firmy. Z racji wykształcenia i doświadczenia wspomaga obszary produkcyjne, z racji zainteresowań i zdobywanych kompetencji, rozwija Firmę w sferze komercyjnej: sprzedaży i marketingu.
Jest pasjonatem mięsa, jego wykorzystania kulinarnego i żywieniowego ( w 2002 roku uzyskał prestiżowy tytuł Technologa roku), psychologii z zakresu zarządzania zespołami ludzkimi i pracy z ludźmi, interesuje się również szeroko pojętym marketingiem i łańcuchem zjawisk stojących za konsumenckimi procesami decyzyjnymi.
Bierze udział w sesjach:
-
Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna
- Scenariusze dla polskiej branży spożywczej na czas zawirowań geopolitycznych
- Rynkowe konsekwencje drożejących surowców i wojny po sąsiedzku
- Zielony Ład, zmiany proklimatyczne, zrównoważone strategie
- Przetasowania trendów biznesowych i konsumenckich: czyli rozwój w cieniu inflacji
- Kryzys to nie tylko wyzwania, ale także możliwości
Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna
- Jakub Borowski - główny ekonomista, Credit Agricole Bank Polska SA
- Marika Knorr - Head of Sustainability and Communication, CCL Label
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, dlahandlu.pl
- Adam Manikowski - wiceprezes zarządu, dyrektor zarządzający, Żabka Polska
- Kacper Nosarzewski - członek zarządu, Polskie Towarzystwo Studiów nad Przyszłością, partner, 4CF
- Paweł Nowak - prezes, Goodvalley, producent marki, Dolina Dobra
- Marian Owerko - prezes zarządu, Bakalland SA
- Robert Wawro - dyrektor operacyjny, Grupa Maspex, członek zarządu, CEDC International Sp. z o.o.
-
ESG w branży spożywczej i handlowej
- Zielona zmiana determinuje decyzje biznesowe firm spożywczych i handlowych
- Dobrostan zwierząt, zielone technologie, elektryczny transport
- Firma i sklep społecznie odpowiedzialny, czyli jaki?
- Rola zrównoważonej certyfikacji: MSC, FSC, ASC
- Ślad węglowy na cenzurowanym, jak go dobrze policzyć i ograniczyć?
- OZE, czyli branża spożywcza i handel na drodze do zielonej energii
ESG w branży spożywczej i handlowej
- Dariusz Bliźniak - wiceprezes zarządu, Respect Energy
- Małgorzata Bojańczyk - dyrektor, Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”
- Jacek Chenczke - starszy menedżer, Business Advisory, Zespół Energii i Infrastruktury, KPMG w Polsce
- Adam Kopyść - członek zarządu, Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”
- Paweł Nowak - prezes, Goodvalley, producent marki, Dolina Dobra
- Przemysław Oczyp - Partner Associate, Dział Doradztwa Biznesowego, ESG, KPMG w Polsce
- Marta Potocka - Fisheries and Commercial Manager, MSC Polska i Europa Centralna
- Maciej Ptaszyński - wiceprezes zarządu, Polska Izba Handlu
- Krzysztof Ślęczka - CG&S Clients Cluster Lead, Accenture w Polsce
- Olimpia Wolf - dziennikarka, PortalSpozywczy.pl