Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

B C D G H J K L M N O P R S Ś T W Z Ż
Paweł Nowak

Paweł Nowak

prezes, Goodvalley, producent marki, Dolina Dobra

W branży mięsnej pracuje od blisko 25 lat, w tym 16 rok w zespole Goodvalley. Zdobywał doświadczenia na różnych stanowiskach: zarówno jako specjalista w technologii mięsa, jak i osoba zarządzająca zespołami ludzkimi. 

Doświadczenie i wiedzę praktyczną dopełnia wykształcenie- Jest absolwentem wydziału Technologii Żywności na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, ukończył także studia MBA Executive na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu oraz Georgia State University w Atlancie. 

Jako Prezes Goodvalley jest odpowiedzialny za działalność operacyjną firmy. Z racji wykształcenia i doświadczenia wspomaga obszary produkcyjne, z racji zainteresowań i zdobywanych kompetencji, rozwija Firmę w sferze komercyjnej: sprzedaży i marketingu.  

Jest pasjonatem mięsa, jego wykorzystania kulinarnego i żywieniowego ( w 2002 roku uzyskał prestiżowy tytuł Technologa roku), psychologii z zakresu zarządzania zespołami ludzkimi i pracy z ludźmi, interesuje się również szeroko pojętym marketingiem i łańcuchem zjawisk stojących za konsumenckimi procesami decyzyjnymi.

Bierze udział w sesjach:

  • Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna

    • Scenariusze dla polskiej branży spożywczej na czas zawirowań geopolitycznych
    • Rynkowe konsekwencje drożejących surowców i wojny po sąsiedzku
    • Zielony Ład, zmiany proklimatyczne, zrównoważone strategie
    • Przetasowania trendów biznesowych i konsumenckich: czyli rozwój w cieniu inflacji
    • Kryzys to nie tylko wyzwania, ale także możliwości

    Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna

    • Jakub Borowski - główny ekonomista, Credit Agricole Bank Polska SA
    • Marika Knorr - Head of Sustainability and Communication, CCL Label
    • Edyta Kochlewska - redaktor, Grupa PTWP
    • Adam Manikowski - wiceprezes zarządu Grupy Żabka, dyrektor zarządzający, Żabka Polska, Grupa Żabka
    • Kacper Nosarzewski - członek zarządu, Polskie Towarzystwo Studiów nad Przyszłością, partner, 4CF
    • Paweł Nowak - prezes, Goodvalley, producent marki, Dolina Dobra
    • Marian Owerko - prezes zarządu, Bakalland SA
    • Robert Wawro - dyrektor operacyjny, Grupa Maspex, członek zarządu, CEDC International Sp. z o.o.
  • ESG w branży spożywczej i handlowej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    ESG w branży spożywczej i handlowej

    • Zielona zmiana determinuje decyzje biznesowe firm spożywczych i handlowych
    • Dobrostan zwierząt, zielone technologie, elektryczny transport
    • Firma i sklep społecznie odpowiedzialny, czyli jaki?
    • Rola zrównoważonej certyfikacji: MSC, FSC, ASC
    • Ślad węglowy na cenzurowanym, jak go dobrze policzyć i ograniczyć?
    • OZE, czyli branża spożywcza i handel na drodze do zielonej energii

    ESG w branży spożywczej i handlowej

POWRÓT