Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D F G H J K L Ł M N O P R S T U W Z
Maciej Zduńczyk

Maciej Zduńczyk

Customer Service Field Manager

CHEP

Doświadczony ekspert ds. budowania relacji z klientami w CHEP. Z ponad 10-letnim doświadczeniem, zarówno na poziomie krajowym, jak i europejskim. Obecnie zarządza zespołem jako Manager ds. Obsługi Klienta Krajowego, skupiając się na relacjach biznesowych i dostarczaniu najwyższej jakości usług. Wspiera klientów w budowaniu zrównoważonych i wydajnych łańcuchów dostaw. Jego pasją jest budowanie zaufania i zrozumienie potrzeb klienta.

Bierze udział w sesjach:

  • #green trends: ESG w branży spożywczej: dobrostan zwierząt, klimat, konsument

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    #green trends: ESG w branży spożywczej: dobrostan zwierząt, klimat, konsument

    • Czy ESG to tylko obowiązki? Jakie korzyści biznesowe może przynieść firmom wdrażanie różnych aspektów strategii ESG (klimat, dobrostan, środowisko)?
    • Co ESG oznacza w praktyce dla konsumentów? Jak skorzystają oni na nowych wytycznych dla firm i zmianach legislacyjnych UE?
    • Dobrostan zwierząt, klimat, konsument w strategii firm spożywczych. Przykłady praktyczne
    • Czy zrównoważony system żywnościowy jest odporny na wojny, kryzysy i globalne wstrząsy?
    • ESG. Jak rządzący mogą wspomóc firmy spożywcze?
    • Produkcja zdrowszej żywności wychodzi firmom na zdrowie. Jak branża spożywcza może wpłynąć na zdrowie konsumentów bez utraty zysków?

    #green trends: ESG w branży spożywczej: dobrostan zwierząt, klimat, konsument

POWRÓT