#green trends: ESG w branży spożywczej: dobrostan zwierząt, klimat, konsument
6 listopada 2023 • 12:45-14:00
Tematyka
Czy ESG to tylko obowiązki? Jakie korzyści biznesowe może przynieść firmom wdrażanie różnych aspektów strategii ESG (klimat, dobrostan, środowisko)?
Co ESG oznacza w praktyce dla konsumentów? Jak skorzystają oni na nowych wytycznych dla firm i zmianach legislacyjnych UE?
Dobrostan zwierząt, klimat, konsument w strategii firm spożywczych. Przykłady praktyczne
Czy zrównoważony system żywnościowy jest odporny na wojny, kryzysy i globalne wstrząsy?
ESG. Jak rządzący mogą wspomóc firmy spożywcze?
Produkcja zdrowszej żywności wychodzi firmom na zdrowie. Jak branża spożywcza może wpłynąć na zdrowie konsumentów bez utraty zysków?
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.