
Maciej Żakowski
współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur
Współtwórca RestaurantClub (organizator m.in. Restaurant Week, Fine Dining Week, World Class Cocktail Festival, Beer Food Week) oraz sieci ORZO people-music-nature (Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław). Właściciel agencji Planoia stojącej za popularnymi konceptami restauracyjnymi. Nagrodzony przez Departament Stanu USA tytułem “Young Transatlantic Innovation Leader”.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCa TrendsTalks
Wyzwania rynku HoReCa. Poradnik restauratora
- Kondycja gastronomii po pandemii
- Dostawcy w gastronomii – jak stworzyć współpracę „szytą na miarę”
- Gastronomia to „penny business“
HoReCa przyszłości
- Nowe technologie w restauracji przyszłości – aplikacje i roboty zamiast kelnerów
- Food waste w Horeca. Nowe technologie w obliczaniu Food management
- Nowoczesne technologie, digitalizacja i metaverse w HoReCa
HoReCa TrendsTalks
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Sylwester Cacek - prezes zarządu, Sfinks Polska SA
- Robert Ciechomski - TGM HoReCa Manager, MAKRO Cash and Carry Polska SA
- Katarzyna Gubała - dziennikarz, horecatrends.pl
- Adam Leda - prezes zarządu, Browar Zamkowy Cieszyn Invest Sp. z o.o.
- Jakub Emanuel Malec - Food Waste Manager, Żabka Polska
- Marcin Stolarz - prezes zarządu, PTWP Event Center
- Jakub Szymanek - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Tomek Woźniak - CEO, Lunchspot, Choice QR
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl
- Maciej Żakowski - współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur