Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Agenda

09:00-10:30

  • #strategy trends: Co z tą żywnością, co z tą produkcją, co z tą konsumpcją? – biznes szuka coraz łatwiejszych odpowiedzi na coraz trudniejsze pytania

    ZOBACZ WIĘCEJ

11:00-12:15

  • Nic o nas bez nas. Biznes pod ostrzałem regulacji – czy polityka i branża spożywcza grają do tej samej bramki?

    ZOBACZ WIĘCEJ
  • Koniec prostych przewag w branży rolno-spożywczej. Czas na eksport polskich marek i wartości

    ZOBACZ WIĘCEJ
  • Z dużym można więcej. Kto napędza konsolidacyjną machinę w branży spożywczej i handlowej?

    ZOBACZ WIĘCEJ

12:45-14:00

  • #green trends: ESG w branży spożywczej: dobrostan zwierząt, klimat, konsument

    ZOBACZ WIĘCEJ
  • #technology trends: Fabryka przyszłości: zrównoważona, efektywna kosztowo i energetycznie

    ZOBACZ WIĘCEJ
  • #consumer trends: Jak ugryźć nowego konsumenta? Trendy podane na talerzu i w social mediach

    ZOBACZ WIĘCEJ

14:45-16:15

  • #consumer trends:
    - „Wizerunek mięsa A.D. 2023”
    - Nowe szaty alkoholu
    - Novel food, białko owadzie, żywność roślinna.

    ZOBACZ WIĘCEJ
  • #technology trends: Cyfrowa transformacja branży spożywczej

    ZOBACZ WIĘCEJ
  • #green trends: Zielona branża spożywcza: od ESG przez GOZ, zrównoważone łańcuchy dostaw po czystą energię

    ZOBACZ WIĘCEJ

19:00

  • Gala wręczenia nagród Food & Retail Awards oraz Certyfikatów Dobry Produkt